Uskršnja gnezda

                              Uskršnja gnezda

Ideja za Uskršnje praznike

Potrebno:

200gr taljatelja (široki rezanci)
150gr kisele pavlake
umak od medveđeg luka od Sephie
 

Još:

feta
stabljike celera
kiseli krastavci
šangarepa
7 komada jaja od prepelica

Priprema:

Skuvati testeninu i ostaviti sa strane.

Napraviti umak od Sephie- Umak od medveđeg luka. Iskoristila sam ga u mnogim jelima, stvarno je odličan.

Pomešati pavlaku sa testeninom i dodati umaka od medveđeg luka po ukusu. Sve sjediniti i napraviti mala gnezda.

Image

 

Jaja skuvati i ohladiti. Svo povrće iseckati na  kockice.

U gnezda staviti jaje isečeno na polovinu i kockice povrća. Odgore još poprskati sa maslinovim uljem i služiti.

 

Коментари

Популарни постови